Montage bedrijfs- & garagedeuren

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen …

De tijd dat een garage afgesloten werd door een klemmende, tochtige houten deur of een lawaaiige kanteldeur, ligt allang achter ons. Die zijn volledig uit de tijd en vervangen door een nieuwe generatie modellen. Of het nu om bestaande of nieuwbouw gaat, u kiest hiermee voor moderne deuren die door hun eigentijdse uitstraling niet alleen beter ogen, maar ook veel meer comfort bieden en minder inbraakgevoelig zijn. Tel daarbij op dat de keuze in materialen, kleuren, modellen en extra mogelijkheden opmerkelijk groot is, de isolerende eigenschappen op een hoog niveau liggen en dat ze u optimale ruimte verschaffen, dan is de keuze voor zo’n deur niet zo moeilijk.

 

Maar bij de aanschaf alleen houdt het uiteraard niet op: de deur moet ook nog eens exact ingemeten en gemonteerd worden. Bij voorkeur door een bedrijf dat daarin veel ervaring heeft opgedaan, een prima reputatie heeft opgebouwd en die – niet onbelangrijk – voor deuren en werkzaamheden niet de hoofdprijs vraagt. Door ervaring en professionaliteit krijgt u vakkundig advies en is het streven om zo goed mogelijk aan uw (persoonlijke) wensen te voldoen.

Dat bedrijf is Montage Bedrijf Wouters (MBW), gevestigd in Hardegarijp. Benieuwd naar onze producten en diensten, dan openen wij voor u de deur om onze website te bezoeken. Natuurlijk kunt u ook meteen een adviesgesprek aangaan door contact op te nemen via telefoonnummer 06 – 402 00 717. Liever contact per e-mail? Vul dan onderstaande aanvraag in.

12 + 2 =