Bedrijven

 

Bedrijfsdeuren / industriële deuren

Een industriële deur biedt comfort, uitstekende isolatie, een hoge veiligheid.  Zij bestaat uit losse secties die door scharnieren aan elkaar verbonden zijn. Het gebruik van hoogwaardige kunststoffen, aluminium en rvs, een perfecte afwerking en vele opties is bij deze deuren een zekere vanzelfsprekendheid en geven de deuren zowel bij nieuwbouw als renovatie een tijdloze uitstraling die past bij de stijl van uw bedrijf of uw eigen smaak.

Wenst u een venster of loopdeur? Het is allemaal mogelijk. Net zoals de mogelijkheid van een elektrische aandrijving die over het algemeen voor alle typen deuren geschikt zijn. Optioneel kunnen deze deuren uitgerust worden met een afstandsbediening.

Type deuren

  • Overheaddeuren
  • Snelloopdeuren
  • Dockdeuren
  • Schuifdeuren

Overheaddeuren

Geïsoleerde deuren
Volglasdeuren
Deuren met venster

Snelloopdeuren

Een snelloop- of snelroldeur is de ideale oplossing voor een afscheiding van ruimtes met intensieve goederenstromen of bijzondere eisen, bijvoorbeeld op het gebied van hygiëne of schone ruimtes.

Dockdeuren, voor logistieke centra en laadperrons

Dockdeuren zijn geschikt voor logistieke centra en laadperrons. Deze deuren zijn verkrijgbaar met inbouwtypes High Lift en Vertical Lift.

 

 

Dockdeuren

Industriële schuifdeuren

Schuifdeuren, die vaak worden toegepast in de agrarische sector, kennen een solide, duurzame constructie. Ze zijn onderhoudsarm, licht te bedienen en verkrijgbaar in een geïsoleerde als ongeïsoleerde uitvoering, desgewenst met uitgebreide beglazingsmogelijkheden. De deuren zijn zowel aan de binnen- als buiten zijde van de gevel te plaatsen.